9th Age

Midtcon 2024!
MTC - Midtjyllands Team Championship

(af uransaglige årsager ved jeg af erfaring, at det er nødvendigt at sige, at spillere fra hele landet er velkommen )

De midtjyske mesterskaber i 9th age er igen klar til at åbne dørene ifm. Midtcon 2024.

I år vil formatet være lidt anderledes idet turneringen vil være en HOLD-turnering.

Praktisk:

Hvornår: 2-3. marts

Hvor: Mønsted Hallen, Kalkværksvej 1 b, Mønsted, 8800 Viborg

Holdstørrelse: 3-mands hold.

Antal deltagere: Maks. 10 hold af 3 personer (30 deltagere).

Hvordan? Man tilmelder sig turneringen, som man normalt ville gøre. Hvis man er tre som gerne vil være på et hold sammen, så smider man mig en besked og så sætter jer jer sammen. Alle resterende vil blive sammensat i random hold.
Dvs. at man både kan tilmelde sig som et samlet hold, men man kan også bare tilmelde sig og se hvad der sker.

Tidsplan:
Lørdag: 3 spil (10-14, 14:30-18:30, 19-23) søndag: 1 spil (09:00-13:00).

Pris: 250 pr. deltager

Mad: der er mulighed for enten at tilkøbe madbillet via hjemmesiden (midtcongt.dk) eller købe løbende i kantinen/grillbaren på stedet. Her er det også muligt at købe uanede mængder af øl og sodavand.

Overnatning: det er muligt at overnatte på stedet. Man skal have alt med selv. Emil plejer at true med at sove i et telt, men kom nu indenfor.

Gamewise: vi spiller 4500 p, og bruger de nyeste bøger. Af samme årsag er der liste deadline onsdag d. 28. februar for at undgå opdatering af bøger, som skulle ramle sammen med weekenden. Kommer der opdateringer herefter, så spiller vi ikke med dem.

Tilmelding: efter billetten er købt skal I tilmelde jer på new recruit ( https://www.newrecruit.eu/app/tournydetails/details... ) Det er også her listerne skal uploades.

Stand ins og ulige hold: da vi er afhængige af et lige antal hold, så kan det komme på tale, at det sidst tilmeldte hold/1-2 spillere
ikke kan deltage, da jeg ikke vil have, at 3 mand sidder over hver runde. Hvis det skulle ende i den ærgerlige situation vil sidst tilmeldte hold/antal spillere selvfølgelig få billetten refunderet. De få spillere det kan dreje sig om, vil få tilbudt at blive stand ins gratis.

Cap: af hensyn til spændingen i turneringen cappes alle runder på 45 p.